Επαναλειτουργία του Μεγάλου μας Σπιτιού

Αγαπητοί μας επισκέπτες σας ανακοινώνουμε με χαρά ότι το Μεγάλο μας Σπίτι θα επαναλειτουργήσει από την Τετάρτη 1η Ιουλίου έως και Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 . 

Ο τρόπος υποδοχής θα είναι βεβαίως κάπως διαφορετικός λόγω των υγειονομικών μέτρων προστασίας που έχουν ανακοινωθεί. Οι αλλαγές αυτές είναι απαραίτητες ώστε να μας επιτρέψουν να συναντηθούμε και πάλι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ελπίζοντας ότι με τον καιρό θα μπορέσουμε να σας υποδεχτούμε με πιο ευνοϊκές συνθήκες . 

Ο αριθμός των προσώπων που μπορούμε να δεχτούμε περιορίζεται έτσι στα δέκα άτομα (5 παιδιά και πέντε ενήλικοι). Ζητάμε και την δική σας συνεργασία και κατανόηση ώστε κάθε παιδί να συνοδεύεται από ένα μόνο ενήλικα. 

Θα προσαρμόζουμε τη λειτουργία του χώρου αναλόγως της εξέλιξης της κατάστασης και σας προσκαλούμε να επισκέπτεσθε τακτικά την ιστοσελίδα μας και το facebook για να ενημερώνεστε για τον τρόπο λειτουργίας μας. 

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα μπορέσουμε να σας υποδεχτούμε και πάλι και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επιτρέπει ο χώρος το μοίρασμα και τη χαρά της συνάντησης, με ασφάλεια και ευχαρίστηση για τα παιδιά και τους μεγάλους. 

 

Καλή αντάμωση! 

 

Η ομάδα του Μεγάλου μας Σπιτιού